A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З 5 жовтня 2018 року фахівці органів ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування розпочнуть комплексні перевірки з праці!

Дата: 05.10.2018 15:50
Кількість переглядів: 769

Томашпільська селищна рада інформує, що на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» сьогодні проводиться ретельний аналіз ризикових підприємств та недобросовісних підприємців, на яких можливі факти виявлення найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин. 
З 5 жовтня 2018 року фахівці органів ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування розпочнуть комплексні перевірки з праці, вже складаються списки та графіки. Найбільш проблемними галузями вважається будівництво, торгівля та готельно-ресторанний бізнес. Такі заходи, в першу чергу, спрямовуються на захист працівників, адже сьогодні вони працюють не офіційно, а завтра їм ніхто не виплатить відпускні, лікарняні та інші компенсації, вони будуть отримувати мінімальну пенсію. Крім того, від відрахувань з заробітної плати залежить наповнення бюджетів усіх рівнів.
Тож, враховуючи сказане вище, Томашпільська селищна рада рекомендує врегулювати всі трудові відносини з підлеглими та вберегти себе від перевірок та штрафів.

Вікторія Скальська,
інспектор праці фінансового відділу
Томашпільської селищної ради

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь