A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Укладання договору на вивезення твердих побутових відходів - обов'язок кожного

Дата: 09.10.2018 10:04
Кількість переглядів: 1451

Чистота – чи не найголовніший атрибут затишної та комфортної громади. Томашпіль – це сотні квартир та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для всіх і кожного. Чистота починається із сумлінного ставлення  мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, селищної ради… Адже чистота  – справа спільна для всіх і кожного.


Як відомо, смітять всі, прибирають десятки, а платять нажаль, одиниці. Комунальники постійно вивозять з центральних вулиць та несанкціонованих звалищ тонни сміття.
Дорогі томашпільчани, якщо уявити, що може статися з селищем, якщо перестане працювати комунальна служба – це не тільки неестетично, але саме головне, це сморід, захворювання, гризуни та комахи, які і будуть носіями хвороб, та великий ризик пожеж.  Давайте разом зробимо Томашпіль чистим та затишним, бо ми того варті. Комунальне господарство пропонує вирішити наявні проблеми і зробити наше селище ще гарнішим. У нашому населеному пункті послугою з вивезення побутових відходів користується майже кожен, а це близько 5 тисяч мешканців,  сотня приватних підприємців,  державних установ та недержавних суб’єктів господарювання. На жаль, сміття залишає кожна людина від малого до великого, це - закон життя, але ж в наших з вами руках  благоустрій нашого селища, яке, хотілося б вірити, ми з вами любимо усім серцем. Тому селищна рада разом з адміністрацією Томашпільського комунального підприємства звертається до жителів селища бути сумлінними громадянами та укладати договори на вивіз сміття. Це гроші, які першочергово йдуть на благоустрій нашого Томашполя.
Адміністрація Томашпільського КП чекає вас, для укладання договору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь