A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вручили новонародженим бебі-бокси

Дата: 23.10.2018 11:56
Кількість переглядів: 3493

В Україні з 1 вересня кожній родині, в якій народжується дитина, дарують пакет малюка (бебі-бокс). Це набір із 25 необхідних для малюка речей. Постановою Кабінету міністрів №512 від 20 червня 2018 року встановлено, що "вартість одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт та послуг, пов’язаних з комплектуванням пакунків і доставки їх до пологових будинків (відділень) усіх форм власності, становить не більш як 5 тис. гривень". У Кабінеті міністрів упевнені, така соціальна допомога частково зменшить витрати батьків в перші тижні життя їхньої дитини.
Саме такі бебі-бокси селищний голова Валерій Немировський спільно з Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді райдержадміністрації вручив сьогодні томашпільчанкам Тетяні Козак, Юлії Шестопалько та Світлані Бартош.
Томашпільська селищна рада щиро вітає родини із народженням малюків і бажає, щоб Вовчик Бартош, Настунька Шестопалько та Домініка Козак зростали здоровенькими та щасливими дітками!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь