A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 08.11.2018 16:49
Кількість переглядів: 991

Урочисті заходи, приурочені Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, відбулися 8 листопада в Томашпільському селищному будинку культури.

Зі словами подяки за плідну працю та привітаннями з професійним святом  до присутніх звернулися  голова Томашпільської об єднаної територіальної громади Валерій Немировський, помічник голови громадської організації «Життя та розвиток громад» Валентина Сутика, яка з нагоди свята від імені Лариси Білозір вручила директору будинку дитячої творчості Мирославі Олійник для колективу «Вербиченька» - ноутбук, а також голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, заступник голови районної ради Лариса Нароган, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Олена Сікал та голова райкому профспілки працівників культури Галина Чорна.
 За  сумлінну працю, активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток культури рідного краю подякою селищного голови  нагороджений колектив Томашпільського селищного будинку 
культури, а грошовою винагородою  відзначені усі працівники закладів культуриТомашпільської ОТГ.  
 Справжнім сюрпризом для всіх  став виступ заслуженого артиста України, талановитого співака Олексія Ричка, який завітав на запрошення Лариси Білозір. Артист  вразив всіх своїм голосом, виконанням пісень, віртуозною грою на трембіті та трубі,  зачарував простотою та щирістю.
Гаряче аплодували йому та колективу, що виступав разом з артистом, як його колеги – працівники культури всього району, так і всі присутні на святі. Нагородою за подаровані хвилини відпочинку стали квіти від селищного голови Валерія Немировського та начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Олени Сікал. 
  Свято вдалося на славу! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь