A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Справжнім святом танцю та української народної пісні стало віншування талановитих гуртківців Будинку дитячої творчості

Дата: 16.11.2018 14:10
Кількість переглядів: 1279

Останні дні жовтня та початок листопада стали особливими для вихованців Будинку дитячої творчості. Наші юні танцюристи, співаки та художники поповнили свою скарбничку численними дипломами та кубками.

У період із 25 по 29 жовтня 2018 року вихованці ансамблю танцю «Шарм» Будинку дитячої творчості (керівник Мирослава Олійник) взяли участь у Всеукраїнському дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Пізнайко збирає друзів…», який відбувся в м. Києві. Він проводиться з метою розвитку та пропаганди культури, як важливої форми сучасної комунікації світогляду, естетичних смаків дітей і молоді, популяризації різних видів мистецтва світової, європейської і національної культури, виховання молоді та залучення її до активного культурно-мистецького розвитку, створення умов для підтримки і розвитку дитячої та юнацької творчості. На розгляд компетентному журі,  у основний  склад якого ввійшли 15  хореографів - заслужених діячів в галузі культури та мистецтва, учасники ансамблю танцю «Шарм» представили  три хореографічні композиції. За рішенням членів журі  наші танцюристи мають такі здобутки:
- Лауреати І ступеня - танець «Вовк і Червоні шапочки» в номінації «Дитяча хореографія», вікова категорія  «7- 9 років»;
- Лауреати ІІ ступеня – танець «Смаколики» в номінації «Дитяча хореографія», вікова категорія  «Змішана»;
- Лауреати ІІ ступеня – танець «По барабану» в номінації «Естрадна хореографія», вікова категорія  «10-13  років».
Переможців та призерів  фестивалю-конкурсу вітали 15 листопада у  Томашпільському будинку культури селищний голова Валерій Немировський та начальник селищного відділу освіти Ігор Ярош. Із якою радістю маленькі танцюристи отримували з рук керівника ОТГ дипломи, нагороди, а як зачарували всіх своїми конкурсними танцями.
Віншували в цей день також наших  талановитих  «соловейків» - зразковий дитячий фольклорно-етнографічний ансамбль «Вербиченька» (керівник Людмила Синиця). Минулими вихідними вони чудово виступили у Львові на ХІХ Всеукраїнському фестивалі «Сурми звитяги», де захищали честь Вінниччини. Цьогоріч ансамбль посів ІІІ місце, а солістки Іринка Кривов’яз – третє, та Софійка Перець – друге.
Чудовою звісткою стало й те, що робота юної художниці Вікторії Цоколової (керівник гуртка Катерина Гончар) «Молитва. Герої не вмирають» була визнана найкращою і дівчинка стала переможцем. Колективам-учасникам фестивалів та їх керівникам були вручені Подяки Томашпільської селищної ради.
Вітаємо наших талановитих вихованців будинку дитячої творчості та побажаємо їм нових злетів і перемог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь