A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Справжнім святом танцю та української народної пісні стало віншування талановитих гуртківців Будинку дитячої творчості

Дата: 16.11.2018 14:10
Кількість переглядів: 1275

Останні дні жовтня та початок листопада стали особливими для вихованців Будинку дитячої творчості. Наші юні танцюристи, співаки та художники поповнили свою скарбничку численними дипломами та кубками.

У період із 25 по 29 жовтня 2018 року вихованці ансамблю танцю «Шарм» Будинку дитячої творчості (керівник Мирослава Олійник) взяли участь у Всеукраїнському дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Пізнайко збирає друзів…», який відбувся в м. Києві. Він проводиться з метою розвитку та пропаганди культури, як важливої форми сучасної комунікації світогляду, естетичних смаків дітей і молоді, популяризації різних видів мистецтва світової, європейської і національної культури, виховання молоді та залучення її до активного культурно-мистецького розвитку, створення умов для підтримки і розвитку дитячої та юнацької творчості. На розгляд компетентному журі,  у основний  склад якого ввійшли 15  хореографів - заслужених діячів в галузі культури та мистецтва, учасники ансамблю танцю «Шарм» представили  три хореографічні композиції. За рішенням членів журі  наші танцюристи мають такі здобутки:
- Лауреати І ступеня - танець «Вовк і Червоні шапочки» в номінації «Дитяча хореографія», вікова категорія  «7- 9 років»;
- Лауреати ІІ ступеня – танець «Смаколики» в номінації «Дитяча хореографія», вікова категорія  «Змішана»;
- Лауреати ІІ ступеня – танець «По барабану» в номінації «Естрадна хореографія», вікова категорія  «10-13  років».
Переможців та призерів  фестивалю-конкурсу вітали 15 листопада у  Томашпільському будинку культури селищний голова Валерій Немировський та начальник селищного відділу освіти Ігор Ярош. Із якою радістю маленькі танцюристи отримували з рук керівника ОТГ дипломи, нагороди, а як зачарували всіх своїми конкурсними танцями.
Віншували в цей день також наших  талановитих  «соловейків» - зразковий дитячий фольклорно-етнографічний ансамбль «Вербиченька» (керівник Людмила Синиця). Минулими вихідними вони чудово виступили у Львові на ХІХ Всеукраїнському фестивалі «Сурми звитяги», де захищали честь Вінниччини. Цьогоріч ансамбль посів ІІІ місце, а солістки Іринка Кривов’яз – третє, та Софійка Перець – друге.
Чудовою звісткою стало й те, що робота юної художниці Вікторії Цоколової (керівник гуртка Катерина Гончар) «Молитва. Герої не вмирають» була визнана найкращою і дівчинка стала переможцем. Колективам-учасникам фестивалів та їх керівникам були вручені Подяки Томашпільської селищної ради.
Вітаємо наших талановитих вихованців будинку дитячої творчості та побажаємо їм нових злетів і перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь