A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Святий Миколай засвітив вогні новорічної ялинки

Дата: 19.12.2018 16:36
Кількість переглядів: 1553

Сьогодні на центральній площі Томашполя було людно. І малеча, і дорослі зійшлися сюди аби разом віншувати найщедрішого та найулюбленішого святого - Миколая Чудотворця.

Скільки чудових віршиків та пісеньок вивчили вихованці дитячого садочка «Сонечко»! Сьогоднішнє свято стало дебютним для молодшої групи фольклорного ансамблю «Вербиченька». Дитяча безпосередність всіх зачарувала, а добрий святий Миколай обдарував юних артистів солодощами. Віншували присутніх і дорослі – колектив Томашпільського дитсадка та селищної ради.
Звучали вірші і від гуртківців Будинку дитячої творчості, які з’явилися в образах добрих янголят із дзвіночками в руках, сповіщаючи про візит на землю Святого Миколая. А старша група ансамблю «Вербиченька» зачарувала всіх виконанням обрядових пісень. Чудово звучали голосочки і юних співаків Станіслава Якубика з Томашполя та Аліна Слободянюк з Ракової. Гарні вірші до свята підготували і юні нетребівчанки Іванка Петрига та Іринка Левадна.
Вітаючи присутніх зі святом, голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський зазначив: «Знову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання. У цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. За це його називають Чудотворцем. Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого. Тож вітаю усіх діток зі святом ! Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!». У святкову днину линули вітання  і від в.о. старости с. Ракова Ніни Пацюк.
І ось довгоочікувана мить – сотнями вогників заіскрилася новорічна красуня-ялинка, сповіщаючи про старт новорічно-різдвяних свят! А всі дітки, що були на святі, із задоволеннями смакували "миколайчиками" від селищного голови Валерія Немировського та старост Ракови, Нетребівки та Горишківки

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь