A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Боротьба зі сніжною стихією, учнівські олімпіади та конкурси - про це і не тільки йшлося на нараді селищного голови Валерія Немировського

Дата: 28.01.2019 13:34
Кількість переглядів: 531

Традиційну понеділкову нараду з керівниками підрозділів селищної ради, очільник Томашпільської ОТГ Валерій Немировський розпочав із вдячності на адресу працівників комунальних служб. Цьогорічна зима проявила свій суворий характер і змусила комунальників добряче попотіти, борючись із сніговими заметами. І як результат – всі автошляхи прогорнуто, центральна площа розчищена, всі схили посипані протиожеледною сумішшю… І техніка, і люди приступають до роботи ще вдосвіта. 
За інформацією начальника селищного відділу освіти Ігоря Яроша у всіх навчальних закладах ОТГ дотримано температурного режиму. Десять учнів Томашільської школи-гімназії стали переможцями в 12 учнівських  районних олімпіадах.  А зараз проходить третій етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, на якому діти захищають честь Томашпілля.  Вихованці будинку дитячої творчості минулого тижня  брали участь в конкурсі «Зіркова мрія», а зараз всі старанно готують ще до одного традиційного конкурсу – «Проліски надії».
Завтра ж, 29 січня, о 13.30  год. біля пам’ятного знака «Борцям за свободу та незалежність України» відбудуться урочистості з нагоди Дня пам’яті  Героїв Крут.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь