A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сьогодні відбулося перше в 2019 році засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 31.01.2019 11:24
Кількість переглядів: 1213

Розпочалося засідання виконкому із приємного – селищний голова Валерій Немировський вручив грамоту та грошову винагороду члену виконавчого комітету, начальнику ДП «Томашпільський райавтодор» Василю Чорному та подякував за співпрацю в розчищені під’їзних автошляхів від снігу. 


Під час засідання було заслухано та затверджено звіт заступника начальника фінансового відділу Наталі Щербатої про виконання бюджету селищної об’єднаної територіальної громади за 2018 рік. Юрист селищної ради Андрій Щербатий презентував Положення про конкурсну комісію та склад конкурсної комісії для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку. Прийнятим рішенням виконкому затверджено заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Томашпільської ОТГ та заборонено без відома керівництва громади здійснювати ґрунтові роботи глибше ніж на 30 см у місцях, де проходять кабельні лінії зв’язку.  Головний спеціаліст відділу культури та туризму , молоді та спорту  Інна Карпин ознайомила членів виконкому із планом роботи будинків культури Томашпільської ОТГ у 2019 році , а директор Томашпільської публічної бібліотеки Валентина Нагірняк – з планом роботи бібліотек.
Також було присвоєно адресні номера житлових та адміністративних будівель та виділено одноразову матеріальну допомогу  на лікування 8 жителям об’єднаної громади.
А завершенням зібрання стали слова вдячності головному лікарю селищного центру первинної медико-санітарної допомоги Світлані Семенюк, яка із завтрашнього дня залишає дану посаду і працюватиме у Вінниці. «Хочу подякувати Світлані Олександрівні за її активність у створені нашого медичного центру, за життєву позицію та професіоналізм. І нехай їй і надалі щастить», - зазначив селищний голова Валерій Немировський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь