A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До уваги мешканців Томашпільської громади!!

Дата: 05.02.2019 10:18
Кількість переглядів: 396

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ!
 СЕЛИЩНА РАДА ДОВОДИТЬ ДО ВАШОГО ВІДОМА, ЩО БІЛЬШІСТЬ ЖИТЕЛІВ НЕ СПЛАТИЛИ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК ЗА 2018 РІК ТА ПОПЕРЕДНІ РОКИ.
Повідомляємо, що фізичні особи (громадяни) несуть відповідальність за не своєчасне та не повне погашення нарахованого узгодженого грошового зобов’язання.


У разі якщо вони протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення не сплачують узгоджену суму грошового зобов’язання з плати за землю, то такі платники податків притягуються до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:
•    при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу;
•    при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.
Разом з тим, на суму податкового зобов’язання з плати за землю, не сплаченого протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення, нараховується пеня у порядку, визначеному ст. 129 ПКУ.
Для громадян, які вишли на пенсію у 2018році принести заяву про звільнення від сплати земельного податку, копію пасторта і ІПН.
В ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ВИЩЕЗАЗНАЧЕНИМ, ПРОХАННЯ ТЕРМІНОВО СПЛАТИТИ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК ЗА 2018 ТА ПОПЕРЕДНІ РОКИ!
Також доводимо до відома, що даний податок можна сплачувати наперед, і цим самим уникнути відповідальності в майбутньому.
 Телефон для довідок (04348) 21379. 

 

З повагою
Інспектор земельних податків                                                                                          С.Я. Дєдова

 

Фото без опису                                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь