A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський взяв участь в четвертому регіональному форумі «Кроки до розвитку громад»

Дата: 13.02.2019 16:05
Кількість переглядів: 935

Сьогодні з ініціативи депутата обласної ради, голови ГО «Життя та розвиток громад» Лариси Білозір в Томашполі відбувся регіональний форум «Кроки до розвитку громад», учасниками якого очільники територіальних громад Томашпільщини. Окрім керівників району, учасників зібрання привітав Томашпільский селищний голова Валерій Немировський, наголосивши в своєму виступі, що написання та реалізація проектів розвитку стали дієвим механізмом покращення умов функціонування та діяльності місцевих громад. Робота над проектами – це порівняно нові завдання, що ставляться перед людьми, здіяними в публічному управлінні, і часто не вистачає ресурсів, досвіду чи навіть знань у проектній діяльності. А також подякував Ларисі Миколаївні та очолюваній нею громадській організації за співфінансування проектів, які стали переможцями минулого року.

«Наша співпраця з томашпільчанами минулоріч була плідною, - наголосила Лариса Білозір.  – Було реалізовано 10 проектів, з яких 2 - стосуються благоустрою населених пунктів, 4 - енергозбереження та ремонту, 3 – освітлення вулиць, 1 – спортивної інфраструктури. Загалом наша ГО «Життя та розвиток громад», яку я очолюю, виступила співфінансистом у 94 проектах на Вінниччині, на більш ніж 1 млн. грн. В центрі нашої уваги – людина. І лише спільними зусиллями ми зможемо покращити життя кожного мешканця громад».
Присутні мали можливість  почути рекомендації  голови ГО "Ресурсно-інформаційний центр розвитку громад "Громади Вінниччини"  Андрія Кавунця, начальника відділу енергетики та енергозбереження Департаменту житлово-комунального господарства енергетики та інфраструктури Вінницької ОДА Івана Магдича, регіонального  представника  Українського центру культурних досліджень у м. Вінниця, радника  міністра культури України з питань децентралізації, заслуженого діяча мистецтв України Павла Третьякова та  голову  правління ГО "Гармонія" Людмилу  Нецкіну. Залишається сподіватися, що почута на форумі інформація стане провідником для залучення коштів в розвиток інфраструктури сіл та селищ району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь