A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новий набір на Ukraine Global Scholars

Дата: 01.03.2019 14:49
Кількість переглядів: 580

Благодійний фонд Ukraine Global Scholars (UGS) відкрив новий аплікаційний набір-2019! Місія фонду – допомога українським старшокласникам (8-11 класи) із простих родин зі вступом до найкращих шкіл-пансіонів та коледжів світу за повної фінансової підтримки з боку цих навчальних закладів.

Особливу увагу при відборі UGS приділяє аплікантам із маленьких містечок та сіл. За 4 роки існування фонд допоміг 36 українським хлопцям і дівчатам отримати біля 9 млн дол. США в стипендіях та вступити до таких престижних американських шкіл-пансіонів, як Choate Rosemary Hall (де навчався Президент Кеннеді), Phillips Academy Andover (де навчався Президент Дж. Буш), та таких університетів, як Harvard, MIT, Columbia University, New York University Abu Dhabi.

Фонд не лише допомагає з аплікаційним процесом у закордонні навчальні заклади та бере на себе всі пов’язані з цим витрати, а й знаходить родини своїм фіналістам, в яких студенти проживають під час канікул. За умовами програми фіналісти UGS мають повернутися в Україну мінімум на 5 років після випуску та 5-річного досвіду роботи за кордоном. Також фіналісти влітку проходять стажування у провідних українських компаніях для отримання досвіду роботи та розширення професійних контактів в Україні.

Дедлайн на подачу заявки до програми – 31 березня 2019 рік. Саму заявку та всі деталі ви можете знайти на сайті www.ukraineglobalscholars.org та на сторінці у Фейсбук Ukraine Global Scholars.

З приводу всіх питань заявки звертайтесь до фіналістів UGS минулих років у Telegramі: t.me/UkraineGlobalScholars


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь