A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ!

Дата: 17.04.2019 11:31
Кількість переглядів: 1339

17 квітня  привітання з професійним святом приймають як співробітники пожежних частин, так і допоміжний персонал, ветерани пожежної служби, викладачі профільних навчальних закладів. 
Привітав цього дня особовий склад ДПРЧ -28 смт.Томашпіль 2-ДПРЗ ГУДСНС України і Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, вручивши їм грамоти та грошові винагороди.


Звертаючись до працівників служби, він зазначив:
-     У вашому покликанні вбачається високий обов’язок перед державою і людьми. Ви люди мужніх професій, сильні духом і завжди з честю забезпечуєте надійний захист національного багатства, життя громадян від вогню та стихії, цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Справді, ви маєте захищати життя людей  і бути завжди готовими якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги, тому, що ви – рятувальники! Ми високо цінуємо ваш професіоналізм, хоробрість, готовність завжди прийти на допомогу, які ви неодноразово проявляли під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Бажаємо вам і вашим родинам добра,здоров’я, щастя та благополуччя!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь