A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Збори громадян Раківського старостату

Дата: 24.04.2019 09:23
Кількість переглядів: 875

  23 квітня жителі Раківського старостату зібралися на збори громадян за місцем проживання. Звітуючи перед  односельцями, в.о. старости села Ракова Ніна Пацюк, зазначила, що завдяки спільним зусиллям керівництва Томашпільської об’єднаної територіальної громади, підвідомчих установ, інвестора, керівників сільгоспформувань вдалося вирішити деякі соціально-економічні проблеми. Адже в 2018 році було продовжено асфальтування вулиці Центральної, висипано вул. Молодіжну, викопано нову свердловину по вул. Сонячній, зроблено поточний ремонт пам’ятника загиблим в роки Другої світової війни. Успішно функціонують в селі  і заклади освіти, культури, охорони здоров’я, колективам яких  Ніна Степанівна щиро подякувала за співпрацю. Звучали слова вдячності і на адресу очільника Томашпільської ОТГ Валерія Немировського, його заступників та колективу селищної ради, а також інвесторів – Юрія Мороза, Михайла Ціхомського, керівників фермерських господарств Галини Горохової, Володимира Гаврилюка, Віталія та Андрія Горохових. 


«Щодо планів, - зазначила в.о. старости Ніна Пацюк, - то хотілося б перенести очисні споруди та щоб курсував міський автобус, продовжений ремонт дорожнього покриття і відремонтувати автобусну зупинку, закінчити заміну вікон та відремонтувати спортивну залу  в школі». Присутній на зібранні селищний голова Валерій Немировський запевнив, що коли буде необхідне наповнення бюджету, то з часом все заплановане буде реалізовано, адже життя сільчан необхідно поліпшувати, а соціальні проблеми – вирішувати. А це і є головне завдання місцевої влади.
Про пророблену в 2018 році роботу прозвітував перед громадою села  старший дільничний офіцер поліції, капітан Володимир Сичук, а про свою депутатську діяльність – обранці раківчан Олександр Васильківський, Оксана Богайчук та Інна Січкар. В роботі зборів взяв участь і депутат районної ради Володимир Гаврилюк.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь