A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Збори громадян Горишківського старостату

Дата: 02.05.2019 13:25
Кількість переглядів: 800

Сьогодні горишківчани зібралися на традиційні збори громадян за місцем проживання, участь в яких взяв голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський. 
Звітуючи про роботу в 2018 році, в.о.старости с. Горишківка Василь Григорець зазначив, що в літній період для безпечного руху трансортних засобів та пішоходів сільські вулиці  розчищались від гілля та чагарників, а в зимку - від снігових заметів. Для опалення адмін. будинку, ФАПу, сільської бібліотеки, було заготовлено 50 м. куб. дров. За бюджетні кошти придбали 1000 т. щебеню, яким було зроблено ямковий ремонт  вулиць Гагаріна, Шевченка, Мічуріна, І.Франка,  Чехова, Центральної, для потреб комунгоспу закупили трактор МТЗ – 82, бензокосу для скошування бур’янів. Минулого року нарешті вирішилося питання якісного водопостачання - провели  поточний  ремонт централізованого водогону, замінивши 1100 м.п  центральної труби та 300 м.п підвідної труби до споживачів  по вул. Центральній.

За спонсорської допомоги ТОВ „ АК „Зелена долина” встановили вхідні металопластикові двері  та  10 металопластикових вікон в адмінбудинку та сільському ФАПі, здійснили  поточний ремонт сільської церкви, було закуплено матеріалів на 20 тис.грн. виділено автокран. Одноосібники, скооперувавшись, зібрали кошти на ремонт авто зупинки. Жителі села уклали договори із Томашпільським КП  на вивіз  твердих побутових відходів, які щомісяці в останній четвер централізовано збирають.
Також Василь Григорець зазначив, що на лікування жителів Горишківки, з бюджету ОТГ було надано допомоги на більше 20 тис.грн.
 Селищний голова Валерій Немировський привітав жителів Горишківки з Воскресінням Христовим. Подякував їм за співпрацю при виконанні робіт селищною радою  на обєктах інфраструктури села.А також очільник ОТГ    проінформував щодо  прийняття рішення ЦВК стосовно проведення виборів до обєднаних територіальних громад 30 червня 2019 року.
Серед пропозицій, що лунали від жителів села - упорядкувати  територію колишнього  дитячого садка, а також замінити 7 аварійних електроопор.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь