A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

В Томашполі відзначили День Європи

Дата: 17.05.2019 13:30
Кількість переглядів: 1141

Традиційно в другу суботу травня українці відзначають День Європи, свято спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Слово "Європа" для кожного українця вже стало знаковим і означає значно більше, ніж частина світу, в якій ми живемо.
 А тому з квітами та прапорцями України та Євросоюзу зібралися сьогодні на центральній площі Томашполя працівники установ та організацій селища, учнівська молодь.І стало символічно, що під час урочистостей з нагоди Дня Європи,державний стяг піднімали захисники України - учасники бойових дій в зоні АТО, а прапор Євросоюзу - майбутнє країни - учні НВК "Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія". Привітав учасників урочистостей зі святом перший заступник Томашпільського селищного голови Віталій Годний, наголосивши, що українці завжди були європейцями: і в часи Київської Русі доньки Ярослава Мудрого ставали королевами європейських країн, і в часи Козаччини мали відносини з ними, а тому й не дивно, що в часи незалежності, пролитою кров’ю на сході держави, виборюють свою мрію бути в Європейській спільноті.
Також присутні поклали квіти до пам’ятного знака Борцям за свободу та незалежність України та до підніжжя памятника Тарасу Шевченку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь