A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Кубок чемпіонів – у томашпільчан

Дата: 03.06.2019 08:55
Кількість переглядів: 1037

Напружена і видовищна гра  чемпіонату Вінницької області з футболу у першій лізі, що відбулася у неділю 2 червня в м. Шаргороді, поклала фінальну крапку у тривалих випробуваннях команд-учасниць із груп «Схід» і «Захід». На нейтральному полі зустрілися переможці груп – ФК «Томашпіль», який фінансується з бюджету Томашпільської ОТГ,  та ФК «Горизонт» с. Хоньківці Могилів –Подільського району. Дві найсильніші команди на чужому полі продемонстрували справжній футбол – азартний, високотехнічний, вишукано інтелектуальний. Саме ці якості оцінили й численні глядачі – вболівальники обох команд, підтримка яких була такою доречною.
  Завершилася гра перемогою томашпільчан. Забитий Максимом Яремою у першій половині першого тайму гол, а під кінець гри другий гол Андрія Білоконя встановив остаточний результат -  2: 0 на користь ФК «Томашпіль».


  Не передати словами почуттів гравців команди - чемпіонів області. Перемога, до якої вони йшли три роки, займаючи в чемпіонаті то друге, то третє місця, увінчалася нарешті найвищою нагородою – Кубком чемпіонів та золотими медалями. Їх переможцям вручив заступник голови федерації футболу Вінницької області Ігор Павленко. Радість перемоги з томашпільськими спортсменами та їх граючим тренером Валентином Кучковським розділили  і голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, і вболівальники команди, яка, до речі, паралельно брала участь у змаганнях і на Кубок Вінницької області з футболу, де змагаються футбольні команди як першої, так і вищої ліги, та увійшли до четвірки переможців.
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь