A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова Валерій Немировський став учасником ХV Українського муніципального форуму, що відбувся в Одесі

Дата: 26.06.2019 13:41
Кількість переглядів: 900

В рамках ХV Українського муніципального форуму відбувся День економічного розвитку українських міст, що  проводиться в рамках проекту «Партнерство для розвитку міст (ПРОМІС)», який АМУ впроваджує спільно з Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади. Вінницьке РВ АМУ, у складі якого і селищний голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, взяло активну участь у заході. 


Директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Віталій Погосян виступив з доповіддю: «Ефективність навчання посадовців органів місцевого самоврядування (Досвід Вінницької міської ОТГ)». У ході свого виступу Віталій Валерійович наголосив, що одним з пріоритетів кадрової політики міської ради є створення умов для найбільш повного застосування професійної кваліфікації персоналу, самовдосконалення, розвитку ділової та творчої активності працівників. Фахівці міської ради постійно відвідують лекційні курси з актуальних питань розвитку місцевого самоврядування, закордонного досвіду по створенню інфраструктури геопросторових даних, діяльності центру вторинної правової допомоги, пенсійного забезпечення та пенсійного страхування, доступу до публічної інформації, особливостей ринку праці у місті Вінниця та роботи в команді.
Ладижинський міський голова Валерій Коломєйцев виступив з темою: «Розвиток інвестиційного потенціалу на прикладі м. Ладижин Вінницької області».  «Вінницька область на сучасному етапі розвитку зіткнулася з проблемою інвестування у сільське господарство для його динамічного розвитку. Активізація інвестиційної діяльності, по суті є вирішальною ланкою всієї економічної політики держави, оскільки лише на її основі можна реально подолати загальноекономічну кризу та здійснити структурну перебудову економіки країни та Вінницького регіону зокрема  Необхідно правильно розподіляти такі ресурси, як кошти, майно, людський ресурс та вірно розподіляти його в часі та просторі» - зазначив Валерій Іванович.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь