A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Доступний онлайн-курс з відкритих даних

Дата: 01.07.2019 10:01
Кількість переглядів: 395

Держслужбовці, представники бізнесу та громадськості, активісти і журналісти – всі, хто працює чи просто цікавиться відкритими даними, у вас є гарна нагода отримати корисні знання!
Доступ до інтернету і година часу – це все, що необхідно для того, аби пройти електронний курс з відкритих даних, що був розроблений Державним агентством з питань електронного урядування в партнерстві з британським Open Data Intitute.
Курс є україномовним та безкоштовним.


Перевагами курсу є: 

  • Цілісний та ціннісний погляд на відкриті дані. Тут ви зможете дізнатися, що таке відкриті дані та в чому їх цінність, що робить відкриті дані якісними; нормативна база та приклади використання, а також які є принципи публікації та використання відкритих даних. 
  •  Практичність здобутих знань. Двадцять українських та міжнародних кейсів, у тому числі зі сфер енергетики, агропромисловості, інфраструктури, охорони здоров’я тощо, а також дані різноманітних досліджень покращують засвоєння теоретичного матеріалу та надихають на власні ідеї щодо можливості використання відкритих даних. 
  • Структурованість та стислість подання матеріалу. Курс складається з п’яти тематичних блоків, кожен з яких має відео- і текстові матеріали, а також – невеличкий тест в кінці для закріплення знань. Час проходження курсу не лімітований. Можна зробити це одразу чи проходити по одному з модулів щодня.

Курс доступний за лінком https://tapas.learndata.info/#/ і реалізований у межах проекту, фінансованого USAID та UK Aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах


Державне агентство з питань електронного урядування України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь