A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До уваги жителів cмт Томашпіль!

Дата: 23.07.2019 11:55
Кількість переглядів: 586

З 1 січня 2018 року укладення договору на вивіз сміття є обов’язковим!
Згідно з Правилами благоустрою території смт Томашпіль до порушень цих Правил відноситься відсутність у підприємств, установ, організацій, підприємців, громадян, які мають у власності або користуванні приміщення(будівлі,споруди), договору на вивіз твердих побутових відходів. Відповідно до Правил благоустрою, при виявлені фактів порушення Правил благоустрою уповноваженні на те органи мають право складати протоколи, в  яких фіксуватимуть дані порушення і на підставі яких буде відкриватись  адміністративне провадження.


Згідно зі ст.. 152 Кодексу України про Адміністративні правопорушення,порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360грн). Тобто відсутність договору на вивіз твердих побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території смт Томашпіль і тягне за собою адміністративну відповідальність.
Прохання до громадян, юридичних осіб, підприємців, які не уклали договір на вивіз твердих побутових відходів, звернутися в Томашпільське комунальне підприємство за адресою смт Томашпіль., вул. І.Гаврилюка 12 (приміщення готелю), для укладення такого договору. Телефон для довідок 2-10-71
В разі неукладення договору з 01.08.2019року щодо порушників будуть застосовані грошові стягнення, передбачені Законодавством України.
Всім іншим жителям смт Томашполя прохання прийти для перукладення договору в зв’язку із зміною тарифу.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь