A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося перше засідання виконкому в оновленому складі

Дата: 08.08.2019 13:08
Кількість переглядів: 1232

Після приєднання до Томашпільської ОТГ ще 8 сільских рад, збільшилася не лише кількість  депутатів, а й стала більшою чисельність виконавчого комітету. Окрім 17 членів виконкому до нього увійшли також виконуючі обов’язки старост Антонівки, Жолобів, Пеньківки, Рожнатівки, Паланки, Пилипів-Борівських, Кислицького та Яланця. Тож сьогодні вже в оновленому складі виконавчий комітет затвердив акт виявлених пошкоджень будівель  та споруд, спричинених надзвичайною ситуацією 2 липня 2019 року, а також звіт заступника начальника фінансового відділу Наталії Щербатої  про виконання бюджету селищної об’єднаної територіальної громади за ІІ квартал 2019 року.


 Також затверджено протокол засідання комісії з визначення претендентів для занесення на дошку пошани «Праця та звитяга Томашпільщини» та перелік платних послуг, які можуть надаватися медичним закладом Томашпільської ОТГ з проходження стажування інтерна на умовах контракту. Про виконання програми розвитку Антонівського будинку культури прозвітувала художній керівник Катерина Зозуля, а про програму розвитку Калинківського клубу Пилипи-Борівського старостинського округу – завідувачка Валентина Колісник.
Рішенням виконкому виділено кошти для надання допомоги у підготовці до 2019-2020 навчального року дітям з багатодітних сімей та дітям, що залишилися без батьківського піклування. Окрім того було розглянуто питання присвоєння адресних номерів закладам торгівлі, надано дозволи на підключення до комунікацій, взято на квартирний облік…
Та найчисельнішою категорією питань все ж було виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування. Її отримають 9 жителів Томашполя, 5 – Ракової, 2 – Яланця, 1 – Нетребівки та 1 – Пилипів-Борівських.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь