A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова провів понеділкову нараду

Дата: 21.10.2019 16:00
Кількість переглядів: 473

Вже стали традиційними понеділкові наради голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського з керівниками установ селищної ради. Саме під час таких зібрань підбиваються підсумки тижня минулого та окреслюються плани на тиждень прийдешній. Так, за словами керівника селищної «первинки» Андрія Щербатого минулого тижня стартувало вакцинування жителів громади проти грипу. «Завдяки тому, що сесія Томашпільської селищної ради виділила кошти в сумі 40 тис. грн. для забезпечення населення Томашпільської громади вакцинами проти грипу за пільговою 50- відсотковою .Тобто, повна вартість французької вакцини «Ваксігрип-тетра» складає 310 грн., але завдяки виділеним коштам  такі категорії населення Томашпільської ОТГяк медпрацівники, працівники закладів освіти (в т.ч. дитячих дошкільних закладів) та культури, а також працівники органів місцевого самоврядування, ДСНС, поліції, комунгоспу, водоканалу та діти, які відвідують дитсадок «Сонечко», віком від 3 до 6 років зможуть зробити щеплення за 155 грн.

Щоб отримати щеплення проти грипу за пільговими умовами слід звернутись до сімейного лікаря КНП Томашпільський ЦПМСД, з яким укладено декларацію про медичне обслуговування. Лікар виписує пільговий рецепт. Щеплення проводиться французькою вакциною «Ваксігрип-тетра» , яка забезпечує захист від чотирьох типів вірусів грипу. Щеплення проводить медична сестра кабінету профілактичних щеплень КНП Томашпільський ЦПМСД, яка пройшла спеціальну підготовку, після медичного огляду лікаря з урахуванням проти показів для щеплення.
Запрошуємо на щеплення проти грипу осіб з групи ризику.
Рекомендуємо всім жителям ОТГ при вітсутності протипоказів та огляду сімейного лікаря звернутись в аптечні заклади , замовити та придбати вакцину проти грипу. Обов"язково слід взяти чек про придбання вакцини. Протягом години вакцина має бути доставлена в нашу амбулаторію де можна зробити щеплення в маніпуляційному кабінеті».
Працівникиж водоканалу здійснюють перевірку лічильників та ліквідовують прориви. Селищним відділом освіти забезпечено завіз 67 тонн вугілля для опалення Нетребівської школи. А колектив ЗДО «Сонечко» подбав аби взимку дітвора смакувала смачною квашеною  капустою. За словами завідуючої дошкільним закладом Олени Годної, заготовлених овочів (буряка,капусти, цибулі тощо) буде достатньо, щоб малюки смачно харчувалися в зимово-весняний період. А от юні артисти готуються до відповідальних виступів:  вихованці БДТ знову поїдуть до Львова, захищати честь Вінниччини загалом та Томашпільської ОТГ, зокрема, на  фестивалі «Сурми звитяги», а зразковому духовому оркестру Томашпільської музичної школи  необхідно буде 12 листопада підтвердити своє звання перед обласною екзаменаційною комісією.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь