A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Про використання субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ

Дата: 10.12.2019 15:29
Кількість переглядів: 342

Законом України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" було передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об`єднаних територіальних громад в обсязі 2,1 млрд. грн. Саме з них наша ОТГ отримала 1190,6 тис.грн., які направила на проект "Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Центральна в с.Горишківка Томашпільського району Вінницької області (коригування 2)". Відтак було відремонтовано 2330 метрів квадратних дорожнього покриття загальною вартістю майже 1500 тис.грн.

Для довідки:

У 2017 році наша ОТГ отримала 1889,9 тис. грн. за ці кошти було капітально відремонтовано частину дороги по вул.Миколи Леонтовича (Вітраковий горб), частину дороги по вул.Івана Франка (виїзд на с.Пеньківка), частину вулиці Робітнича в смт Томашполі та частину вул. Гагаріна в с.Нетребівка. Загальна вартість робіт - 5500 тис.грн.

У 2018 році наша ОТГ отримала 1283,3 тис.грн. за ці кошти було продовжено ремонт вул.Робітнича в смт Томашпіль та вул.Центральна в с.Ракова, а також проведено реконструкцію мереж вуличного освітлення селищі Горишківське. Загальна вартість робіт - 3193, 7 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь