A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Бюджет Томашпільської ОТГ на наступний 2020 рік прийнято

Дата: 24.12.2019 16:23
Кількість переглядів: 1194

Сьогодні в селищному будинку культури відбулося засідання чергової 40 сесії Томашпільської селищної ради. Розпочалося воно із оголошення результатів виборів депутатів місцевих рад у Вилах, що відбулися 22 грудня. Тож, депутатський корпус поповнився ще одним депутатом – Михайлом Рибаком, за якого віддала свої голоси більшість вилян. Також депутати одноголосно підтримали створення Вилянського старостату, де в.о. старости стала Тетяна Олійник.
 

 Під час засідання було внесено зміни до рішень попередніх сесій  Яланецької 
Кислицької, Жолоб’янської,  Пилипи – Борівської, Пеньківської сільських рад. Також зміни внесено і до бюджету селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. 
Народні обранці затвердили  на наступний рік програми проведення культурно-освітніх заходів, соціального захисту населення, благоустрою, утримання та ремонту доріг, раціонального використання природних ресурсів, програму зайнятості, надання допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території Томашпільської ОТГ та отримують програмний гемодіаліз. Затверджено  програми  відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян  Томашпільської ОТГ залізничним транспортом, відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян. Підтримали також депутати й комплексну програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, цільову програму «Соціальне таксі».
Активно обговорювалася програма соціального  та економічного розвитку громади за 2020 рік. Без сумніву, найактуальнішим питанням стало затвердження бюджету Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Для здійснення діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення було вилучено з господарського відання КП «Антонівське» та передано майно в господарське відання КП «Томашпільводоканал».
Жительці Ракової Камінській Вікторії Михайлівні присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».
Також було розглянуто багато земельних питань, звільнено від сплати за харчування у дошкільних закладах дітей учасників АТО, з багатодітних та малозабезпечених родин.   
По завершенню сесії, депутатів привітали з новорічно-різдвяними святами вихованці дитячого садочка «Сонечко», а колядками віншували – учасники народної капели «Відлуння». 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь