A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Голова Томашпільської селищної ради провів робочу нараду

Дата: 03.02.2020 11:40
Кількість переглядів: 1511


Сьогодні головою Томашпільської ОТГ Валерієм Немировським проведено ранкову нараду за участю керівників структурних підрозділів селищної ради. Підбито підсумки роботи ради за минулий тиждень і розглянуто план роботи на наступний.  Нарада розпочалась з приємних новин, а саме: представлено директора КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Томашпільської селищної  ради – Липовецьку Аллу Володимирівну, яка успішно пройшла конкурс на заміщення вакантної посади. Вручено печатку директору КУ «Центр надання соціальних послуг Томашпільської селищної ради» Поперечній Людмилі Анатоліївні. Всі працівники, які обслуговують одиноких похилих громадян з 3 лютого 2020 року переведені до комунальної установи.
 

Директор селищного центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Щербатий проінформував про стан показників захворюваності на грип та ГРВІ на території ОТГ, повідомив, що протягом 18-19 лютого 2020 року до Томашполя заплановано виїзд мамографа, який буде розміщено на центральній площі селища, де жительки громади зможуть пройти обстеження з метою вчасного виявлення та запобігання захворюванням. 
Обговорили питання відзначення 31-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. Зокрема, урочистості з нагоди річниці, покладання до пам’ятного знака загиблим воїнам-інтернаціоналістам та урочистий концерт відбудуться 14 лютого 0 13:00 год. в Будинку культури.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь