A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Пісенно-поетичні роздуми Василя Кізки

Дата: 06.02.2020 16:02
Кількість переглядів: 958

Сьогодні у читальному залі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради відбулася презентація пісенно-поетичної збірки заслуженого журналіста України, автора кількох прозових художньо-публіцистичних книг, активного волонтера з перших днів російсько-української війни, нашого земляка (родом з с. Велика Русава) Василя Кізки під назвою «Сокровенне» (пісенно-поетичні роздуми власкора).

До уваги присутніх, а це вчителі-словесники та учителі молодших класів Томашпільської школи-гімназії, сільські бібліотекарі та викладачі музичної школи, працівники селищного БК, слухачі університету третього покоління, автор запропонував низку зворушливих віршів, у яких зазвучали дорогі кожному серцю мотиви любові до рідного краю, до життя, реалії сьогодення. Василь Кізка виконав низку пісень під акомпонемент директора фестивалю «Ямпільська земля», самодіяльного композитора, співака, викладача Ямпільської дитячої музичної школи Юрія Соболевського. За словами автора, збірка може бути корисною для учасників художньої самодіяльності, читців, сценаристів, режисерів самодіяльних театрів, як допомога в роботі бібліотечних та клубних закладів, шкіл, адже пісні зі збірки виконуються навіть популярними співаками.
Наприкінці заходу секретар селищної ради Валентина Залюбівська подякувала автору збірки за теплу поетичну зустріч та за можливість кожному слухачеві, що завітав до стін бібліотеки, хоч подумки повернутись до своєї маленької Батьківщини, чи то села Стіни, чи Вил або ж Великої Русави…Зі словами вдячності звернулася до автора і місцева поетеса, вчитель Томашпільської школи Надія Подкопаєва, а ще вона запропонувала сільським бібліотекарям активніше залучатися самим і бути небайдужим до історичної долі наших сіл, до дуже важливої справи – написання історії свого села. Адже це наша пам'ять, бо без знання минулого не буде у нас майбутнього.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь