A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова провів робочу нараду

Дата: 24.02.2020 14:01
Кількість переглядів: 1188

Понеділкову робочу нараду селищний голова Валерій Немировський  розпочав із подяки заступнику Івану Німерчуку за ефективну та швидку організацію ремонтних робіт системи опалення Антонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що відбулися вихідними. Директор КУ «Надання соціальних послуг» Людмила Поперечна проінформувала про перші схвальні відгуки жителів, які скористалися послугою служби «Соціального таксі», про організаційні кроки в роботі установи та надання соціальних послуг громадянам.

Директори комунального підприємства Валерій Луцишин та «Томашпільводоканал» Наталя Пшенична доповіли про виконані роботи з благоустрою, освітлення селища, надання послуг з водопостачання. Завідуюча дитсадка «Сонечко» Олена Годна проінформувала про виховні заходи, що проводились минулого тижня з нагоди вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, про дотримання температурного режиму та відвідуваність дітьми садочка. Насиченими видалися вихідні дні для футбольних команд селища. За словами директора ДЮСШ Олександра Жовтана: за результатами проведених змагань дві команди вийшли у фінал, команди  рукопашників зі здобутками повернулись із всеукраїнських змагань. Начальник відділу освіти Ігор Ярош запевнив у повній забезпеченості паливом закладів освіти ОТГ.
Підбиваючи підсумки наради, Валерій Немировський наголосив на необхідності  злагодженої роботи установ, дотриманні трудової дисципліни у підзвітних установах селищної ради та підготовці закладів культури до проведення святкування 8-го березня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь