A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Черговий подарунок від Лариси Білозір

Дата: 28.02.2020 21:05
Кількість переглядів: 1788

Чудовим завершенням робочого тижня для педагогічного колективу та маленьких вихованців дитячого садочка «Сонечко» став приїзд народного депутата Лариси Білозір.
Як зазвичай, Лариса Миколаївна завітала до закладу не з порожніми руками. Новий ноутбук - прекрасний подарунок, що дасть змогу вихователям покращити навчально-виховний процес, а також буде незамінним при проведенні музичного оформлення свят.


Раніше народна депутатка порадувала колектив садочка, передавши навчальному закладу обладнання для кухні та радіомікрофони.
Щиру подяку та теплі побажання Ларисі Миколаївні висловив селищний голова Валерій Немировський та завідуюча дитсадком Олена Годна за те, що вона завжди надає всебічну допомогу, підтримує, дослухається до прохань та не залишається  осторонь потреб нашої громади і гідно та достойно показує справжній приклад роботи народного депутата України  на місцях та в стінах Верховної Ради. В широкому, дружньому колі працівники навчального закладу мали змогу особисто адресувати Ларисі Миколаївні добрі слова вдячності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь