A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулися загальні збори громадян за місцем поживання в територіальній громаді Пилипів –Борівських

Дата: 07.03.2020 12:11
Кількість переглядів: 1022

В невеликій Пилипи-Борівській громаді, що минулого року увійшла до складу Томашпільської об’єднаної територіальної громади, життя не стоїть на місці. На зборах громадян за місцем проживання в с. Пилипи Борівські зі звітом про роботу в 2019 році виступив в.о. старости Сергій Бабин.

На території старостинського округу функціонують сільський клуб, бібліотека, два ФАПи, школа, дитячий садок, відділення зв’язку, комунальне підприємство,  ТОВ АК «Зелена долина», СФГ «Славутич» (Осипенко С.В.), ФГ «Господарський двір» (Царюк В.Г.)

Подякував Сергій Бабин батькам вихованців за придбані товари першої необхідності на проведення поточного ремонту загальною вартістю 7500 грн. та небайдужим жителям села: Володимиру Садовському, Йосипу Чутору, Дмитру Гавриченку, Григорію Скупському, Олександру Рильському, Володимиру Висоцькому за допомогу в доставці дров, придбаних за рахунок бюджету, для дитсадка. Комунальним підприємством відремонтовано двері, меблі, інвентар.

У 2019 році проведено перекриття даху клубу с. Калинка за спонсорські кошти  Осипенка С.В. в сумі 8000 грн. та кошти КП «Пилипи-Борівські» і організаційної допомоги жителя села Валерія Царюка. Також встановлено нове вікно та буржуйку для опалення приміщення.

ТОВ АК «Зелена долина» надає постійну та всебічну допомогу громаді – це новорічні подарунки, придбання фарби для ремонту навчальних приміщень, послуги бульдозера для підгортання сміттєзвалища, проведення свят, ремонт свердловини та водогону.

Протягом 2019 року планується провести воду до с.Калинки. Як запевнив селищний голова Валерій Немировський, який брав участь у зборах, роботи будуть проведені спільно з комунальною службою селищної ради. Однак не завадить допомога місцевого населення.

Звітував перед громадою про роботу у 2019 році дільничний офіцер поліції Юрій Кузь.

Емоційним, конкретним та виваженим був звіт депутата Лідії Загірняк, яка представляє інтереси громади в селищній раді. Вона висловила слова вдячності та підтримки на адресу в.о. старости Сергія Бабина та селищного голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського.

Про призначення пенсійних виплат, роз'яснення про нововведення у законодавстві щодо трудового та страхового стажу надала начальник Томашпільського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України у Віннницькій області Валентина Чорногуз.

На питання громадян відповідали представники ТОВ АК «Зелена долина» та ТОВ «Кряж і К».

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь