A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

В селищному будинку культури вітали прекрасне жіноцтво

Дата: 07.03.2020 15:12
Кількість переглядів: 434

5 березня в Томашпільському будинку культури урочисто відзначали Міжнародний жіночий день 8-го березня. Лунала святкова музика, зал сяяв жіночими усмішками, ясним світлом привітних очей. Всьому жіноцтву Томашпілля дарували пісні, танці, щирі слова любові, тепла і доброти чоловічий дует в складі Олега Стебельського та Олександра Васильківського, малята ЗДО «Сонечко» і танцювальний ансабль Шарм» будинку творчості.

В залі були присутні жінки особливої долі - матері, які для миру, добра і спокою в нашому краї віддали найдорожче - своїх синів. Найщиріші слова вдячності лунали матерям, сини яких загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України: Марії Гаврилюк, Тетяні Єремій, Галині Дубчак, Вероніці Саванчук, а також Марії Крук - матері померлого учасника АТО. Їх вітали стоячи, гучними оплесками всі присутні в залі. А діти Томашпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназії вручили матерям квіти.

З теплими вітальними словами до всіх жінок звернувся голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський. Він побажав їм здоров'я, злагоди, достатку в домівках, тепла, затишку, спокою в душі і серці. Адже кожна жінка є берегинею свого сімейства і саме її треба берегти, шанувати, цінувати, любити і допомагати, наголосив селищний голова.

Від імені народного депутата України Лариси Білозір, яка не залишається байдужою до потребТомашпільської ОТГ, надає всебічну допомогу закладам соціально-культурної сфери і завжди відгукується на проблеми людей на місцях, Валерій Федорович передав усім жінкам громади сердечні вітання зі Святом Весни. Адресува Ларисі Миколаївні вітальні та вдячні слова за плідну співпрацю в розвитку нашої громади.

 Керуюча справами Інна Шклярук зачитала розпорядження голови Томашпільської селищної ради про нагородження. Селищний голова Валерій Немировський, його заступники Віталій Годний та Іван Німерчук вручили грамоти, грошові винагороди та квіти 66 кращим представницям жіноцтва, які внесли свій посильний внесок в розвиток об'єднаної громади, і є гордістю та зразком для наслідування. Від селищного голови кожній жінці, яка була присутня в залі, подарували квіти. На запрошення Валерія Немировського на святковий концерт завітав народний артист України, народний кум Микола Янченко та учасниця телешоу "Україна має талант" Тетяна Денисюк, які своїми піснями подарували гарний настрій всім присутнім в залі. А спонсорську допомогу для організації святкового концерту надав генеральний директор ТОВ «АК "Зелена долина" Юрій Мороз.

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь