A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Нетребівчани зібралися на загальних зборах громадян за місцем проживання

Дата: 10.03.2020 11:05
Кількість переглядів: 989

Днями жителі Нетребівського старостинського округу зібралися, щоб заслухати звіт в.о. старости Валентини Дубчик про роботу в 2019 році. Як відзначила Валентина Михайлівна у звітному році забезпечено безперебійне функціонування закладів соціально-культурної сфери, охорони здоров'я та освіти. 

Проведено ремонт їдальні Нетребівської ЗОШ І-ІІ ступенів завдяки спонсорській допомозі сільськогосподарських формувань, що здійснюють діяльність на території села,  та кошти бюджету селищної ради. Так, ФГ «Добрий господар» придбало два енергозберігаючих вікна та будівельні метеріали, ПрАТ «ПК «Поділля», ТОВ «АК «Зелена долина» закупили лінолеум, депутатом селищної ради, підприємцем Сергієм Тімковим та батьками учнів надані кошти. За кошти спонсорів дітям придбано новорічні подарунки. Протягом 2018-2019 років відділом освіти селищної ради виділялись кошти для поточного ремонту, придбання деззасобів, канцтоварів, замінено опалювальний котел. Для опалення приміщення школи завезено 65 т вугілля, 15 м.куб. дров.
Валентина Дубчик адресувала подяку народному депутату України Ларисі Білозір, яка не оминула увагою одиноких громадян похилого віку і до Великодня надала паски.
Приділялась увага благоустрою: закуплено вапно, фарбу, квіти для озеленення, упорядковано сміттєзвалище. За рахунок коштів ОТГ відремонтовано ділянку дороги до села,  а саме: висипано жерствою з місцевого кар'єру. Замінено лампи вуличного освітлення по вулиці Миру.
Комунальною службою селищної ради надаються послуги із вивезення сміття згідно із укладеними договорами.  Не завадило б населенню бути активнішим та звертатись укладати договори.
На території села проводилися культурні заходи: святкові концерти, мітинги, акції, для організації яких кошти надають спонсори.
А коли в господарствах жителів села Нетребівки Мамалиги В., Марценюк Л. та Парпальос Ф. стались пожежі, їм частково компенсовані збитки з бюджету селищної ради.
В роботі зборів взяли участь представники сільськогосподарських підприємств ПрАТ ПК «Поділля» та ТОВ «Кряж і К», надавши відповіді на питання громадян. Хвилювало присутніх порушення своїх зобов'язань ПрАТ «ПК «Поділля» з соціальної угоди за 2019 рік.
Свої сподівання на покращення життя в громаді після завершення реформи децентралізації висловив голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський та привітав жінок Нетребівки з святом 8-го Березня.
Після завершення зборів відбувся святковий концерт. Чудовий дует Олега Стебельського та Олександра Васильківського адресували жінкам вітальні пісні та гарні побажання. Учні місцевої школи чарували своєю майстерністю виконання українських народних та сучасних пісень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь