A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Виляни зібралися на загальні збори громадян за місцем проживання

Дата: 13.03.2020 14:24
Кількість переглядів: 955

Нещодавно село Вила увійшло до складу Томашпільської об’єднаної територіальної громади. Свій звіт до уваги жителів Вил, голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського та представників сільськогосподарських формувань представила в.о. старости Тетяна Олійник.


Проаналізувавши роботу виконавчого комітету за 2019 рік, Тетяна Дмитрівна відзначила, що робота спрямовувалась на забезпечення сталого рівня соціально-економічних показників. Сільський бюджет без врахування субвенцій виконано на 104%. На належному рівні працюють заклади соціально-культурної сфери. В селі налічується 43 дитини дошкільного віку, 86 дітей відвідують загальноосвітню школу І-ІІ ступенів.
Значна увага в селі приділяється благоустрою. Завдяки підтримці ТОВ «АК «Зелена долина» у 2019 році організовано збір і  вивезення сміття, надано послуги ескаватора, прогортався сніг, придбано вапно. В рахунок соціальної угоди товариством профінансувало придбання будівельних матеріалів для школи, садочка, будинку культури, новорічних подарунків для дітей загальною вартістю 67878 грн. Надавалась допомога учасникам бойових дій.
Основними завданнями на поточний рік є ремонт сільського будинку культури, очищення ставка в межах села, потребує ремонту міст по вулиці Зарічна, створення зони відпочинку на території місцевого парку.
Доповнила звіт в.о. старости директор Вилянської ЗОШ І-ІІ ступенів Любов Вихованець, яка проаналізувала навчальну і організаційну роботу в закладі освіти, інформувала про недоліки технічного стану приміщення школи та нагальні потреби задля здійснення повноцінного навчально-виховного процесу. Адресувала керівництву ТОВ «АК «Зелена долина» подяку і сподівання на подальшу співпрацю із закладом.
Перспективне бачення розвитку інфраструктури села Вила довів до уваги присутніх голова ОТГ Валерій Немировський. Запевнив, що при результативній співпраці та достатньому фінансуванні досягнення мети можливе.
Звітував перед громадою про роботу у 2019 році дільничний офіцер поліції Юрій Кузь.
На питання громадян давали відповіді представники сільськогосподарських формувань ТОВ «АК «Зелена долина» та ТОВ «Кряж і К».
Про те, як здійснити підключення будинків жителів Вил до мережі швидкісного Інтернету та переваги доступу до контенту інформували представники інтернет-провайдера, які були присутні на зборах.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь