A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До уваги мешканців Томашпільської громади!

Дата: 18.03.2020 10:10
Кількість переглядів: 761

Європейський Союз в рамках програми «Креативна Європа», що спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів, оголошують конкурс «Спільне створення на спільне виробництво».


Загальна мета конкурсу – підвищити рівень спільного створення та спільного виробництва в музичному секторі. Особливу увагу буде приділено спільній творчості та виготовленню музичних робіт. Ці два поняття використовуються як синоніми і мають на увазі співпрацю для написання слів та музики, а також підготовку музичного твору для комерційного використання.
Ідеї проектів повинні охоплювати щонайменше дві додаткові цілі із наступного списку для того, щоб допомогти артистам успішно вийти на музичний ринок:
• Супроводження розвитку навичок спільного створення та спільного виробництва, а також розвиток навичок ефективних методів промо. Це включає в себе також навички створення сайту та правильне використання соціальних мереж.
• Розвиток навичок сторітелінгу для артистів, щоб допомогти їм ідентифікувати свою цільову аудиторію.
• Знайомство музикантів з продюсерами, музичними видавцями, та лейблами звукозапису, музичними відділами у кіно- та ТВ-студіях.
• Підготовка учасників та знайомство їх з методами написання музики для супроводу фільму, ТВ-продукту, реклами чи театру, що включає в себе навчання для здобуття таких навичок.
• Організація тренінгів, щоб забезпечити особистий та кар’єрний розвиток композиторів та виконавців для професійного розвитку в музичній індустрії.
• Удосконалити розуміння митцями авторського права та ліцензування.
Для того, щоб забезпечити відчутні результати, запропоновані проекти мають залучити мінімум 20 музикантів та авторів пісень, які візьмуть участь у проекті та його активностях.
Переможці конкурсу отримають до  50 тис. євро на проект. Максимальний розмір співфінансування складає 85% від загального обсягу коштів, передбачених на проект. Відповідно, 15% проекту треба дофінансувати самостійно.
Зверніть увагу! Для програми «Креативна Європа» не важливо, якого типу юридичної реєстрації є ваша організація. На програму можуть подаватися організації, якщо вони:
• приватні та публічні юридичні особи, а також прибуткові та неприбуткові організації, які мають релевантний досвід у музичній сфері та можуть продемонструвати знання та вміння організації пісенних таборів чи воркшопів/музичних резиденцій;
• консорціум організацій із щонайменше двох країн «Креативної Європи», які беруть участь у підпрограмі «Культура».
Організації, які знаходяться в управлінні головного заявника-бенефіціара не можуть брати участь у цьому конкурсі.
Фізичні особи не можуть подавати заявки на отримання гранту.
Дедлайн подачі заявок 30 березня2020року. 
Деталі конкурсу за посиланням: http://bit.ly/34RtrK9 та http://creativeeurope.in.ua/programs/33

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь