A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо запобігання невиробничому травматизму на залізничному транспорті.

Дата: 18.03.2020 13:36
Кількість переглядів: 632

Останнім часом збільшилась кількість випадків травмування сторонніх громадян на коліях, об’єктах залізничного транспорту України.

Так, у 2019 році на коліях станцій Жмеринської дирекції залізничних перевезень, розташованих в межах Вінницької області, травмовано 7 громадян, в тому числі 3 смертельно. Станом на 11 березня 2020 року по Вінницькій області на коліях станцій дирекції травмовано троє  громадян, 1 з них – смертельно та 1 випадок – травмування електрострумом.

Абсолютна більшість нещасних випадків травмування сторонніх громадян, у тому числі зі смертельним наслідком, які трапляються на залізниці, сталися в результаті порушення громадянами «Правил безпеки на залізничному транспорті України» та «Правил поведінки громадян на залізничному транспорті», а саме: переходу залізничних колій у невстановлених місцях, ходіння по залізничних коліях, посадка і висадка під час руху поїзда, переїзд залізничних колій при закритому положенні  шлагбаума або при червоному світлі світлофора та звуковому  сигналі переїзної сигналізації та інші.

Відповідно до розпорядження АТ «Укрзалізниця» в період з 16.03 по 16.04.2020 року в підпорядкованих підрозділах вводиться місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо запобігання невиробничому травматизму на залізничному транспорті серед населення, пасажирів, учнів шкіл, ліцеїв та коледжів, студентів вищих навчальних закладів, вихованців дошкільних навчальних закладів, працівників підприємств, що розташовані в районах, прилеглих до залізничних колій, відповідно до Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

Особливо слід посилити проведення профілактично-роз’яснювальної роботи в період оголошеного в країні карантину, адже значну стурбованість викликає незайнятість дітей та ймовірне збільшення випадків появи неповнолітніх на коліях залізниці.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь