A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 43 чергова сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 19.03.2020 18:04
Кількість переглядів: 1196

19 березня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 43 чергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 23 депутати із 38, запрошені в.о. старост сіл ОТГ та керівники підзвітних установ.

Перед початком сесії селищний голова Валерій Немировський повідомив присутніх про дії влади в умовах карантину, оголошеного в країні через загрозу ураження коронавірусом, дав завдання в.о. старост, депутатам вести щоденний моніторинг у населених пунктах громади. Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Про роботу виконавчого комітету протягом 2019 року доповіла керуюча справами Інна Шклярук. Про роботу служб у 2019 році відзвітували керівники комунального підприємства Валерій Луцишин та КП «Томашпільводоканал» - Наталя Пшенична, роботу підприємств обранці оцінили задовільно. Підсумки спортивно-масової роботи ДЮСШ Томашпільської селищної ради за звітний рік, успіхи та спортивні досягнення вихованців окреслив директор закладу Олександр Жовтан. У зв’язку з ситуацією, що склалась через коронавірус, депутати внесли доповнення до Програми соціального та економічного розвитку Томашпільської ОТГ на 2020 рік, надавши фінансову підтримку, загальною вартістю 35 тис.грн. КНП «Томашпільська ЦРЛ» на придбання 100 шт. тест-систем для виявлення коронавірусної  інфекції.
Обранці дозволили балансоутримувачам не проводити нарахування орендної плати на майно, що є комунальною власністю Томашпільської територіальної громади на період запровадження вимушених протиепідеміологічних заходів з 18 березня 2020 року до закінчення такого періоду. В разі виявлення факту функціонування закладів пільги не діятимуть. Депутати підтримали пропозицію селищного голови щодо листа на адресу Уряду України щодо фінансової підтримки у придбанні засобів захисту, боротьби з коронавірусом та збільшенні зарплати медпрацівникам, які задіяні в наданні медичної допомоги людям.
Відповідно до реформи децентралізації створюється Центр надання адміністративних послуг Томашпільської селищної ради. 
Перший заступник селищного голови Віталій Годний проінформував про проєкти, підготовлені для участі в XVІІ обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад.
Внесли зміни до бюджету селищної ради на поточний рік та затвердили звіт про виконання бюджету за 2019 рік Вилянської сільської ради.
Підготували звернення до Президента України, Прем’єр-Міністра України та Верховної Ради України про невиконання Головним управлінням Держгеокадастру України у Вінницькій області вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.01.18 р. № 60 «Про формування та передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення до комунальної власності ОТГ».
Розглянуто низку земельних питань по заявах громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь