A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До уваги пільгових категорій громадян!

Дата: 24.03.2020 09:35
Кількість переглядів: 986

УВАГА: наявність заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги НЕ вплине на отримання пільг і субсидій!
Шановні мешканці громади, в умовах проведення карантинних заходів COVID-19 органи соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення здійснюють своєчасне нарахування пільг і житлових субсидій, державних адресних допомог.
Звертаємо увагу, нарахування пільг та субсидій здійснюється незважаючи на наявність поточної заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги.


Рівень оплати за житлово-комунальні послуги і наявність або відсутність заборгованості НЕ ВПЛИВАЄ на право одержання призначених пільг і субсидій протягом терміну їх отримання, тобто, до завершення поточного опалювального періоду.
Таким чином, важливо, щоб у травні цього року у одержувачів пільг та субсидій була ВІДСУТНЯ прострочена понад 2 місяці заборгованість, сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 грн).
Майже третина одержувачів соціальних виплат, особливо маломобільних категорій, отримує їх через Укрпошту, зокрема шляхом доставки безпосередньо додому. Наразі такі виплати також здійснюються відповідно до визначених графіків. Укрпошта працює у звичайному режимі.
Оплату комунальних послуг також можна здійснити дистанційно, не виходячи з помешкання, використовуючи онлайн-банкінг та Інтернет.
В разі необхідності телефонуйте до органів соціального захисту за місцем проживання.
Самотнім громадянам похилого віку, які проживають одноосібно і не мають родичів, із оплатою рахунків за житлово-комунальні послуги допомогу надаватимуть соціальні працівники територіальних центрів соціального обслуговування населення на місцях.
Звертаємось до рідних та близьких пенсіонерів, осіб літнього вік з проханням допомогти вашим батькам, бабусям, дідусям, просто знайомим оплатити комунальні послуги без відвідувань відділень банків та Укрпошти.
Ви маєте допомогти їм та заспокоїти їх.
Для них це дуже важливо! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь