A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Рішення 43 чергової сесії 8 скликання селищної ради від 20.03.20 р. про ненарахування орендної плати

Дата: 26.03.2020 09:00
Кількість переглядів: 1096

 

УКРАЇНА
ТОМАШПІЛЬСЬКА CЕЛИЩНА РАДА
ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р  І  Ш   Е  Н  Н  Я   № 1853

20.03.2020 року                        43 чергова сесія 8 скликання

Про ненарахування орендної плати орендарям за майно, що є  комунальною власністю територіальної громади Томашпільської об’єднаної територіальної громади на період запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території Томашпільської ОТГ.

Відповідно до статтей 26, 29, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», ч.6 статті 762 Цивільного Кодексу України, Розпорядження Кабінету Міністрів України від 03.02.2020 року № 93-р «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої распіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV», Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25.02.2020 року № 521 « Про внесення змін до Переліку особливо небезпечних інфекційних та паразитарних хвороб людини і носійства збудників цих хвороб», враховуючи Протокол № 8 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.03.2020 року та селищної Комісії від 17.03.2020 року, враховуючи прийняті Закон України № 3219 від 17.03.2020 року « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби» та Закон України № 3220 від 17.03.2020 року «Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення корона вірусної хвороби»,  селищна рада

                                     ВИРІШИЛА :

1. Дозволити балансоутримувачам комунального майна не проводити нарахування орендної плати за майно, що є комунальною власністю Томашпільською об’єднаною територіальною громади на період запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території ОТГ в період з 18.03.2020 року до закінчення періоду вимушених заходів. 

2.Балансоутримувачам майна, що є в комунальній власності об’єднаної територіальної громади на період запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території Томашпільської ОТГ здійснювати моніторинг щодо використання майна орендарями.

2.1. В разі виявлення факту функціонування закладів, які розміщенні в приміщеннях комунальної власності територіальної громади інформувати Томашпільську селищну раду.    

3. Балансоутримувачам майна, що є в комунальній власності в разі виявлення фактів функціонування закладів, які розміщені в приміщеннях комунальної власності Томашпільської обєднаної територіальної громади здійснювати розрахунок орендної плати за весь місяць у якому виявлено таке порушення обмежувальних заходів, не беручи до уваги пункт 1 даного Рішення.  

4. Рішення підлягає оприлюдненню на офіційному вебпорталі Томашпільської ОТГ

5. Організацію виконання даного рішення покласти на Балансоутримувачів комунального майна. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промислової політики, підприємництва, агропромислового комплексу, земельних ресурсів, розвитку особистих підсобних господарств, охорони навколишнього природного середовища та з питань поводження з безхазяйними відходами та комунальною власністю.

Селищний голова                     Немировський В.Ф.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь