A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Турбуватись не потрібно — пенсії по інвалідності виплатять автоматично

Дата: 06.04.2020 08:49
Кількість переглядів: 358

Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області інформує, що відповідно до прийнятого нещодавно ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби", усі пенсійні виплати на період карантину будуть продовжені автоматично.


Для отримувачів пенсій по інвалідності, у яких період огляду по інвалідності випав на період карантину (перекомісія МСЕК та ЛКК), це означає, що турбуватись не варто – пенсії будуть виплачувати до кінця карантину без зупинки.
Перепризначення таких пенсій буде проведено в автоматичному режимі за матеріалами пенсійних справ, отже громадянам звертатись до сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду Вінниччини не потрібно.
Після закінчення терміну дії карантину або обмежувальних заходів Головне управління Пенсійного фонду області здійснить перерахунок розміру виплаченої пенсії вже на підставі поданої особою заяви та результатів переогляду МСЕК.
В разі виникнення запитань, консультації можна отримати за безкоштовним номером телефону Контакт центру 0-800-219-108. Для вінничан за номерами: 50-88-81, 50-88-82, 50-88-83.
Бережіть себе, залишайтесь вдома!

 

Джерело: http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/25714-turbuvatys-ne-potribno-pensii-po-invalidnosti-vyplatiat-avtomatychno  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь