A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Спецфонд Володимира Гройсмана "СтопВірус" надав благодійну допомогу жителям району

Дата: 18.04.2020 12:58
Кількість переглядів: 811

Наразі не лише в світі, а й в містах та селах України ведеться боротьба з підступним і невидимим ворогом COVID-19. Через загрозу поширення коронавірусу держава перебуває в складній епідеміологічній ситуації. Однак завдячуючи небайдужим, свідомим та ініціативним громадянам певні кроки у протидії коронавірусу, все-таки, здійснюються.


Втілення стратегії і налагоджених, чітких дії у прагненні розбудови української держави і як результат (не лише один) успішне запровадження реформи децентралізації Володимиром Гройсманом, об'єднало навколо себе різних людей з усіх регіонів. Зокрема, як показник роботи - розвиток нашої Вінниччини. І сьогодні, залучивши власні кошти та кошти інших благодійників Володимир Гройсман не залишається осторонь. За ініціативи колишнього Прем'єр-міністра України створено Спецфонд допомоги Вінницькій області "СтопВірус". Перша партія допомоги вже отримана лікарнями області, включно з Томашпільською ЦРЛ. 3 квітня 2020 року медики лікарні отримали засоби індивідуального захисту (про що можна дізнатись на сайті громади, посилання: https://tomashpilska-gromada.gov.ua/news/1585992992/).
Так, за час карантину в Україні, значна кількість людей опинилась в скрутному матеріальному становищі, коли не має змоги придбати найнеобхідніші продукти харчування. Розуміючи складність ситуації, Володимир Гройсман вирішив допомогти мешканцям Вінниччини. Відтак, 17 квітня в переддень світлого свята Воскресіння Христового, представники команди Володимира Борисовича здійснили надання адресної благодійної допомоги жителям старостинських округів Томашпільської об'єднаної територіальної громади та сіл району. Ігор Шаповал, координатор спецфонду "СтопВірус", директор ДП "Вінницький облавтодор", Валерій Немировський, Томашпільський селищний голова, Василь Чорний, начальник філії "Томашпільський райавтодор", член виконкому селищної ради та Людмила Поперечна, директорка КУ "Центр надання соціальних послуг" Томашпільської селищної ради"  жителям Пеньківки, Рожнятівки, Жолобів, Великої Русави, Антонівки, Яланця, Гнаткова, Ракови, Кислицького, Вапнярок, Паланки, Горишківки, Пилипів-Борівських та Калинки, Вил, Нетребівки, які найбільше потребували, надали загалом близько сотні продуктових наборів. З прийдешнім Великоднем представники привітали всіх жителів з побажаннями добра, достатку та здоров'я, надавши великодні паски.
 Робота фонду з надання адресної допомоги продовжуватиметься й надалі.
Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський щиросердечно подякував Володимиру Гройсману, регіональному представнику спецфонду Ігорю Шаповалу за надану благодійну допомогу та адресував  побажання  добра, здоров'я та надії на взаємну, плідну співпрацю в майбутньому.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь