Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 44 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 21.04.2020 10:42
Кількість переглядів: 1234

17 квітня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 44 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 22 депутати із 38, запрошені в.о. старост сіл ОТГ та керівники підзвітних установ. 


Перед початком сесії селищний голова Валерій Немировський повідомив присутніх про те, як рекомендується проводити великодні богослужіння  в храмах з метою уникнення розповсюдження коронавірусної інфекції та звернувся до депутатів з проханням відзначати свято з дотриманням карантинних заходів.
Депутати внесли зміни до бюджету селищної ради та затвердили Положення про цільовий фонд Томашпільської об’єднаної територіальної громади, що дасть змогу отримувати додаткові фінансові ресурси для вирішення питань соціально-економічного розвитку громади, соціального захисту населення, становлення і розвитку місцевого самоврядування тощо за рахунок благодійних внесків, коштів, передбачених угодами про соціальне співробітництво з підприємствами громади. Обранці надали згоду на взяття на баланс селищної ради автомобілів  швидкої допомоги, (що були у використанні), які згодом будуть обслуговувати ФАПи віддалених старостинських округів.
Депутат селищної ради, директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради Андрій Щербатий проінформував про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 по країні і зокрема громаді. Спільно з селищним головою він висловив щиру подяку всім благодійникам, що надають допомогу громадянам у період карантину.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь