A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Чергову допомогу від спецфонду «СтопВірус" отримали жителі району

Дата: 14.05.2020 14:48
Кількість переглядів: 1820

Поки  послаблення карантинних заходів не стало відчутним полегшенням у соціально-економічному житті українців,  допомога категоріям населення, що особливо  на період карантину опинилися в скруті, й досі залишається актуальною.


Продуктові набори, які принаймні на місяць дозволять жителям сіл ОТГ не думати про найнеобхідніше, надав спецфонд "СтопВірус", створений за  ініціативи екс-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана при підтримці міського голови Вінниці Сергія Моргунова та голови облдержадміністрації Владислава Скальського. 
60 пакунків отримали багатодітні родини, люди з інвалідністю, особи похилого віку - ті, які найбільше потребували допомоги в Томашполі, Олександрівці, Комаргороді та Липівці від регіонального координатора спецфонду Ігоря Шаповала.
Раніше, напередодні Великодня такі ж продуктові набори регіональними представниками спецфонду Ігорем Шаповалом та головою Томашпільської ОТГ Валерієм Немировським були передані жителям сіл, що входять до ОТГ.
Подібна адресна допомога викликає щиру вдячність у багатьох, хто отримав її, адже непросте сьогодення змушує нас радіти простим речам.
Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський щиросердечно подякував Володимиру Гройсману, регіональному представнику спецфонду Ігорю Шаповалу за надану благодійну допомогу жителям району та забезпечення пальним мікроавтобуса, що здійснює підвезення медичних працівників до Томашпільської ЦРЛ. 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь