A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

15 травня - Міжнародний день сім’ї. Без сім’ї і родини немає України.

Дата: 14.05.2020 16:57
Кількість переглядів: 1094

Щорічно 15 травня ми відзначаємо Міжнародний день сім’ї.  Сім’я — це найдорожче, що у нас є в цьому житті та набагато більше, ніж просто частина суспільства або коло близьких родичів, що проживають разом. Перш за все, це - любов і взаєморозуміння. 

Українцям з давніх-давен був властивий культ домашнього вогнища, культ Роду. Вони мали навіть свої божества, які опікувалися родиною, - Рід і Рожаницю. Людина не мислила себе і свого власного щастя від сім’ї. «Без сім’ї – нема щастя на землі», каже мудре народне прислів’я. Традиційна українська сім’я – це чоловік (батько), дружина (мати), діти. У сімейному побуті стосунки ґрунтуються на коханні, взаємоповазі, жінка має рівні права з чоловіком. Зберегти і примножити традиції української сім’ї – наше завдання. Загальна формула щастя кожної людини не можлива без найціннішого в житті – сім’ї, особливого світу, де все рідне й улюблене. Сім’я - найрідніше та найзатишніше місце на землі, яке створюють для нас батьки. Вони виводять нас у світ, передавши у спадок любов до людей, чуйність до людських тривог, смутків і радощів, вчать творити добро, берегти все святе на землі. І де б ми не були, які б місця не відвідували, ми прагнемо повернутись свого домашнього вогнища, до своєї сім'ї. Туди, де найкраще спиться, де найдухмяніші пироги… І жодні скарби світу не зрівняються з ласкавими маминими обіймами, мудрою батьківською порадою та домашнім теплом і затишком.

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші побажання миру та злагоди в кожній родині. Нехай у них завжди панують любов, взаємодопомога і взаєморозуміння! Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, яка захищає нас від всіх життєвих перешкод! 

                                                                   Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський

                                            

                                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь