A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День вишиванки

Дата: 21.05.2020 10:35
Кількість переглядів: 759

Традиційно в Україні День вишиванки відзначається в третій четвер травня. Цього року – 21-го травня. Вишиванка – це своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками. Хтось скаже: навіщо цей день?

Насправді, - це свято, яке виникло не так давно,  полюбилось всім українцям і не лише в нашій державі,а й за її теренами. Воно покликане сприяти єдності й культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу. Нині у моді вишиванки на сучасний лад – з несподіваними малюнками та квітами. Кожен може підібрати свою за смаком:  як традиційну - у вигляді сорочки, так і  сукню-вишиванку різних кольорів і фасонів.
Сьогодні під час карантину не  завадить піднести одне одному настрій та додати нові  яскраві барви в наше життя. Це можна зробити як у колективі, так і в родині чи перебуваючи в самоізоляції, дотримуючись правил карантину.
 День Вишиванки 2020 присвячується українській родині та родоводу. Можна присвятити цей день вивченню свого роду і  дізнатись нові цікаві факти про своїх рідних. Тож творімо в цей день яскраві світлини у вишиванках зі своїми близькими та ділімось ними  в нашій великій томашпільській родині!

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь