A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Нове дорожнє покриття у Томашполі

Дата: 27.05.2020 14:12
Кількість переглядів: 4450

Проблема якісного дорожнього покриття завжди була номером один в соціально-економічному житті кожного населеного пункту. Адже від цього залежить комфорт кожного з нас, швидка доступність до важливих життєво необхідних закладів, об’єктів та й просто естетичний вигляд селища. Це хвилює і томашпільчан.


Протягом 25-26 травня на ділянці автомобільної дороги регіонального значення Р-08 Немирів – Ямпіль, частина якої пролягає через районний центр, філією «Томашпільський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» за кошти державного бюджету виконані роботи з покриття тонкошаровим гарячим асфальтобетоном для експлуатаційного утримання автомобільних доріг.
Селищний голова Валерій Немировський щиро дякує начальнику ДП «Вінницький облавтодор» Ігорю Шаповалу за належне  реагування на численні звернення мешканців Томашполя і старостинських округів з ремонту доріг. Слова вдячності Валерій Немировський адресує й начальнику філії «Томашпільський райавтодор» Василю Чорному та всім працівникам, що виконували роботи з влаштування дорожнього покриття.
Сподіваємось, що ці починання матимуть результативне продовження і надихатимуть кожного на свій особистий вклад у розвиток міста чи села, де проживаємо!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь