A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 45 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 28.05.2020 15:47
Кількість переглядів: 1258

28 травня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 45 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 27 депутатів із 38 та запрошені в.о. старост сіл ОТГ, керівники підзвітних установ.


Депутати затвердили  звіт «Про виконання бюджету селищної об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року». Внесли доповнення до Програми економічного  і соціального розвитку Томашпільської селищної об`єднаної  територіальної громади на 2020 рік, щодо виділення коштів для виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт огорожі стадіону «Колос» у Томашполі, та зміни до бюджету Томашпільської селищної ОТГ і бюджету Вилянської сільської ради на 2020 рік. З метою реалізації на території ОТГ державної політики з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, попередження вчиненню дітьми правопорушень прийнято рішення про створення служби у справах дітей та затверджено її положення.
Обранці дали дозвіл на виготовлення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт.Томашпіль та відповідно до клопотань в.о.старост,  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що знаходиться  на території Раківського та Нетребівського старостинських округів, для створення громадських пасовищ. 
Розглянуто низку земельних питань згідно із заявами громадян.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь