A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дотація на доїльні апарати та холодильне обладнання для фізичних осіб

Дата: 01.06.2020 09:38
Кількість переглядів: 1349

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністраці інформує про те, що у зв’язку з пом’якшенням карантинних заходів, розпочато прийом документів від фізичних осіб для надання в поточному році часткового відшкодування  витрат за закуплену установку індивідуального доїння та (або) холодильну установку для зберігання і охолодження молока.

Згідно наказу Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації № 17 від 02.03.2016 р. «Про утворення комісії для визначення переліку фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат на установку індивідуального доїння або холодильну установку для зберігання і охолодження молока" та затвердження Положення про неї і «Порядок використання коштів обласного бюджету на часткове відшкодування витрат за закуплені фізичними особами установки індивідуального доїння або холодильну установку для зберігання і охолодження молока», затверджений рішенням 4 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 11.02.2016р. № 40 .
  Часткове відшкодування витрат на установки здійснюється у межах фактичних витрат за закуплену фізичною особою в поточному році для власного користування нову установку індивідуального доїння або холодильну установку вітчизняного виробництва за умови утримання у своєму господарстві 3 (три) і більше ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів молочного напряму продуктивності, в розмірі 50 % вартості, але не більше як 5000 гривень за одиницю.
  Фізична особа має право на отримання часткового відшкодування витрат  на установку один раз на 5 років.
  Для виплати часткового відшкодування витрат на установку фізичні особи подають щомісяця до 1 числа наступного місяця та до 1 грудня поточного року Департаменту агропромрозвитку облдержадміністрації (м.Вінниця, вул.. Соборна 15а, 212 кабінет) наступні документи:
1. довідку, видану сільською, селищною чи міською радою про кількість корів, які утримуються в домогосподарстві;
2. копії паспортів великої рогатої худоби і ветеринарних карток до таких паспортів;
3. оригінал платіжних документів та копії технічної документації на установку;
4. копії паспорта особи і довідки про відкриття поточного рахунка   в банку та документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті).
  Подані відповідно до вищезазначених пунктів документи розглядаються  в порядку черговості їх надходження.
Документи подаються особисто фізичною особою до Департаменту агропромислового розвитку, екології та природніх ресурсів облдержадміністрації. 21100 м. Вінниця, вул. Соборна, 15а, к. 212. Час прийому документів: понеділок- четвер – 9.00-17.00 год., п’ятниця – 9.00-16.00, перерва: 13.00-13.45 год.
Прийом фізичних осіб відбуватиметься за попереднім записом за номером телефону  67-08-37 та у засобах індивідуального захисту.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь