A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Здай кров – врятуй життя

Дата: 03.06.2020 10:11
Кількість переглядів: 1475

2 червня у коридорах ЦРЛ було досить людно – відповідно до плану заходів Стратегії розвитку системи крові Вінницького регіону,  для поповнення лікарняного банку  крові КНП «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної ради», в якому закуповує препарати крові та її компонентів КНП «Томашпільська ЦРЛ» з метою забезпечення потреб крові для пацієнтів нашого району на 2020 рік у районі працювала виїзна бригада центру.

До добровільної здачі крові долучились близько сотні осіб. Це голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, працівники апарату селищної ради та підзвітних установ, в.о. старост старостинських округів, депутати, працівники поліції, пожежники та свідомі мешканці об’єднаної громади. 
Добровільна участь такої кількості людей в благородній акції – ще один доказ того, що в нашій громаді живуть небайдужі, які цінують і люблять життя, найкращі та найсердечніші люди. Кров потрібна завжди, а особливо нині, коли йде війна, коли так багато онкозахворювань, особливо серед дітей. І крапелька, частинка крові, якою поділилися вони з невідомими, незнайомими пацієнтами, які її потребують, може справді врятувати життя, воскресити вмираючу надію на одужання. Їхній благородний вчинок, прагнення робити добро, допомагати людям, - оце справжній патріотизм.
Селищний голова Валерій Немировський щиро дякує всім, хто відгукнувся на заклик і взяв участь в акції. Адже спільно можна долати будь-які труднощі. Разом ми допоможемо врятувати чиєсь життя!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь