A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітали медиків

Дата: 19.06.2020 20:36
Кількість переглядів: 2478

Напередодні професійного свята, яке медичні працівники відзначатимуть цієї неділі, голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, керівники району вітали винуватців урочистотей – лікарів, фельдшерів, молодший медичний персонал, працівників екстреної медицини.

У зв’язку з посиленням в Україні карантинних заходів дійство відбувалось з дотриманням заходів безпеки на свіжому повітрі – на подвір’ї районної лікарні.
Щирими словами та Грамотами вітав селищний голова Валерій Немировський медиків КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради, КНП «Томашпільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»,  КНП «Томашпільська районна центральна лікарня» та екстреної медицини. Серед нагороджених лікарі, медсестри, лаборанти, молодший медичний персонал – тобто всі ті – кращі з кращих, які щодня, вдень і вночі несуть варту охорони здоров’я наших громадян. Це Андрій Щербатий, Анатолій Мартинюк, Сніжана Медвецька, Людмила Мирончак, Михайло Швець, Олена Тріскач, Наталія Балдинюк, Ірина Слободянюк та інші. Цінні подарунки отримали  медики, які вийшли на заслужений відпочинок.
«Щоденний подвиг кожного медичного працівника є неоціненним вкладом в здоров’я нашої нації, зокрема мешканців об’єднаної територіальної громади», - зазначив голова ОТГ. За його словами, цьогоріч, коли всі ми зіткнулись з незнаною раніше коронавірусною інфекцією, завдяки кваліфікованій, професійній медичній допомозі наших місцевих медиків, на сьогодні маємо незначну кількість хворих, в яких виявлено COVID-19. Також за підтримки небайдужих благодійників наші лікарняні заклади отримували засоби захисту, дезинфіканти та мали змогу не наразити своїх працівників на небезпеку інфікування коронавірусом. Неодноразово надавала підтримку медикам народний депутат України Лариса Білозір, яка ніколи не лишається осторонь проблем медичних закладів громади. Завдяки колишньому прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, який став ініціатором створення спецфонду «СтопВірус» та координатору Ігорю Шаповалу, районна лікарня  та ФАПи отримали допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту. Крім того, надавалась благодійна допомога генеральним директором ТОВ «АК «Зелена долина» Юрієм Морозом, Благодійним фондом «МХП-Громаді», за сприяння народного депутата України Миколи Кучера, Володимира Романюка директора ПрАТ «Зернопродукт МХП», Міжнародним благодійним фондом «Карітас України за сприяння Віталія Швеця, гр.В. Николаєнком та іншими підприємцями об’єднаної громади, за що їм щира подяка. Спільно вони забезпечували першочергові потреби в масках, рукавичках, захисних костюмах, респіраторах, дезинфікуючих засобах, ними були придбані безконтактні термометри та ін.
З нагоди професійного свята від імені народної обраниці Лариси Білозір медиків вшановано грошовими винагородами.У вітальних словах, переданих від народного депутата помічником Тетяною Юзвак, звучало запевнення у подальшій підтримці нею лікарів та турботою її як депутата над покращенням умов праці медиків  на всіх рівнях.
Від імені всього трудового колективу дякував селищному голові Валерію Немировському завідувач хірургічним відділенням ЦРЛ Олександр Гріненко за екстрений ремонт даху над відділенням. До вдячних слів приєднались  головний лікар КНП «Томашпільська центральна районна лікарня» Олена Краківська та начальних екстренної медицини  Олена Літвінова за підтримку медиків головою ОТГ в боротьбі з коронавірусною інфекцією. Окремі слова вдячності звучали і на адресу підприємців району, які надавали необхідну допомогу.
Зустріч керівників громади та району з медичними працівниками, їхнє спілкування було щирим, задушевним і по-людяному теплим.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь