A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 46 чергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 23.06.2020 18:07
Кількість переглядів: 1393

23 червня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 46 чергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 22 депутати із 38 та запрошені в.о. старост сіл ОТГ, керівники підзвітних бюджетних установ. Для участі в сесії зареєструвалися 17 жителів с. Нетребівки.

Доповів про стан і заходи з додержання законодавства з питань землекористування на території Томашпільської селищної ОТГ начальник відділу соціально-економічного розвитку, ЖКГ та земельних відносин Павло Кушнір. 
Про виконання  Стратегічної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги у Томашпільській ОТГ», прийнятої на 2018-2020 роки, доповів директор КНП «Центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради Андрій Щербатий. Депутати затвердили план роботи селищної ради на ІІІ квартал 2020 року, дали згоду на збільшення грошової допомоги в сумі 50 тис. грн. хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території Томашпільської селищної ради та отримують програмний гемодіаліз або перитоніальний діаліз, до кінця 2020 року, доповнивши відповідну Програму змінами. 
Народні обранці внесли зміни та доповнення до Програми економічного  і соціального розвитку Томашпільської селищної об`єднаної  територіальної громади на 2020 рік та місцевого бюджету, а саме: на капітальний ремонт дорожнього покриття в сумі 1,5 млн.грн. по вулиці Центральній в селі Ракова, в сумі 1,5 млн. грн. - пров. Щасливий в смт. Томашпіль, 1,5 млн. грн. по частині вулиці М. Леонтовича в смт. Томашпіль, 1,5 млн. грн. по вулиці 40-річчя Перемоги в смт. Томашпіль та 820 тис. грн на придбання шкільного автобуса з метою створення комфортних умов для навчання дітей.
Депутати затвердили Положення про громадські пасовища (сіножаті) на території Томашпільської об’єднаної територіальної громади та розглянули низку земельних питань згідно із заявами громадян. Зокрема, депутати відмовили в поновленні  ПрАТ «ПК «Поділля» договорів оренди на землі, що знаходяться за межами населеного пункту Нетребівського старостинського округу, захищаючи інтереси громадян с. Нетребівка, їхнє право на отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь