A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Благодійну допомогу отримали медики селища

Дата: 24.06.2020 16:36
Кількість переглядів: 1251

Чергову допомогу від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» отримали медики КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради. Подібну благодійну допомогу у вигляді набору засобів індивідуального захисту (маски, костюми, окуляри, рукавички, щитки, тощо) Фонд надавав раніше.

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України», що входить в одну з найбільших міжнародних організацій у світі та Європі, за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» працює в рамках проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19 для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.
Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, висловлює щиру подяку за надану підтримку Міжнародному благодійному фонду «Карітас України» та безпосередньо керівнику ULEAD Вінницький регіональний офіс  Віталію Швецю. «Допомога медичним закладам  в боротьбі з пандемією наразі лишається актуальною та потрібною. Запаси в засобах індивідуального захисту та дезінфекантах вичерпуються. А забезпечити гідні умови праці для захисту життя та здоров’я медперсоналу є нашим обов’язком», - зазначив селищний голова.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь