A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Зі святом!

Дата: 28.06.2020 06:42
Кількість переглядів: 792

24 роки тому  Верховна Рада України від імені українського народу, висловивши суверенну волю громадян нашої держави, прийняла основний закон - Конституцію України. Ця подія стала важливою віхою в новітній історії України. Прийняття Україною Конституції стало реальною та дієвою основою розбудови незалежної, демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.


Основний Закон держави увійшов в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та її соборності. На його фундаментальних засадах: верховенстві права, юридичній силі, політичній, економічній, ідеологічній багатоманітності - ґрунтується сьогодення та будується майбутнє. Завдяки Конституції у нас є можливість будувати розвинуте громадянське суспільство.
Шановні жителі та гості Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади! Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого життя, щоб  наступні покоління українців жили  в  країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою! Добра, здоров’я, добробуту вам та вашим родинам!

Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський,  в.о. старост сіл ОТГ

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь